Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2010 15:25 - Среща в ПЛОВДИВ на 9.9.2010 за представяне и включване в Националната Психологична Мрежа
Автор: psychonet Категория: Други   
Прочетен: 1533 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.09.2010 16:35



Институт Ре-Генезис организира работна среща на 9.9.2010 г. между 18 и 20 ч. в заседателната зала на х-л SPS в Пловдив за представяне на възможностите и условията за включване в инициираната от нас Национална Психологична  Франчайз Мрежа Psycho_NET.

 

Това е специална покана до всички психолози, психотерапевти, училищни, организационни, клинични и други практически психолози от ПЛОВДИВ и регионаАсеновград, Пазарджик, Карлово, Сопот, Първомай, Раковски, Хисаря, Стамболийски и др. – работещи с деца и възрастни, в държавни, общински, частни и НПО организации, които биха искали да разширят профила и спектъра на своите професионални дейности, както и да получат допълнителни доходи от това.


Националната Психологична  Франчайз Мрежа Psycho_NET е дългосрочен проект на Институт Ре-Генезис и нашите партньори Агенция Еталон, Агенция Стимул, фондация „Човек плюс”,  фондация „Деца на света” и др., имащ  за цел създаване в голям брой големи, средни и малки български градове на мрежа от професионалисти и организации предлагащи психологически и сродни услуги в широк спектър от области – здравеопазване, образование, бизнес, УЧР и др. и работещи по сходни професионални модели, методи и техники, с общо лого и сродно име, имаща обща бизнес и маркетингова политика и дейности на територията на цялата страна.  

Тя има амбицията да преодолее доминиращите в момента в практическата психология у нас два модела – „бутиковия” и „занаятчийския” и да въведе модел за практическа психология тип „квартален супермаркет”, който да предлага широк спектър от психологически услуги извършвани по един бърз, ефективен и достъпен за средния българин начин, без обаче, това да става с компромис в качеството, а тъкмо обратното – с качество по-високо от предлаганото обичайно на пазара на психологическите и сродни услуги.

Спектърът от практически психологически услуги са насочени както към отделния индивид, така и към семействата, групите, организациите, общностите, общините и т.н.

 

Професионалният модел на работа е от конструктивистки, постмодерен тип, комбиниращ подходи от 3-то до 5-то поколения школи в практическата психология (виж повече за 5-те поколения практическа психология през 20 в. в  блога на Институт Ре-Генезис http://regenesis.blog.bg).

 

 

Бизнес моделът на мрежата е комбинация между франчайзинг, посредничество и МЛМ.

 

На този етап, Вие бихте могли да се включите в ролята на посредник, партньор, представител или координатор в нашата Национална Психологична Мрежа.

 

Повече детайли за професионалните и бизнес аспектите на НПФМ Psycho_NET, както и за конкретните области на работа, специфични проекти, условия за включване, възможни роли, обучения, бизнес схеми, приходи и т.н.  можете да намерите в нашия блог http://psychonet.blog.bg.

 

Срещата ще се проведе на 9.9.2010 г. (четвъртък) в Пловдив в малката заседателна зала на х-л SPS  между 18 и 20 ч. Вход свободен.

 

Водещ на срещата ще е Панайот Рандев – р-л на Институт Ре-Генезис и координатор на Psycho_NET.  

 

Хотел SPS се намира на адрес – гр. Пловдив, бул. "Освобождение" 3, в източната част на града, срещу “Метро” – ето линкове към хотела (http://www.hotelbg.com/hotelpreview.php?hotel=4513) и към местоположението му в  Пловдив (http://www.bgmaps.com/link/1CF6F2465A329DB50DF87D5BD4C190EF)

 

 

Ще се радваме, ако се срещнем и обсъдим възможностите за взаимно изгодно сътрудничество !





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: psychonet
Категория: Други
Прочетен: 56247
Постинги: 22
Коментари: 0
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930